Bokningsregler

Anmälningsvillkor

Följande information gäller för kurser arrangerade av Hemslöjden i Östergötland.


Anmälan och kursstart

För att anmäla dig till en kurs behöver du fylla i ett formulär på vår hemsida. Efter att du fyllt i bokningsformuläret får du ett automatiskt svar att vi mottagit din anmälan. Notera att du har en bekräftad plats på kursen först när du fått en personlig bekräftelse via e-post. Beroende på när din kursanmälan inkommit kan det dröja 1-2 veckor innan du får din personliga bekräftelse. Kontakta oss om du inte hör något från oss inom två veckor efter det automatiska svaret på din kursanmälan.

Som medlem i föreningen får du 10 % rabatt på kursavgiften. Det gäller inte avgiften för material och dylikt. Det är upp till dig att fylla i medlemsnummer i bokningsformuläret för att göra rabatten giltig. Det går inte att tillgodogöra sig detta i efterhand.

Kursavgift
Avgiften faktureras ungefär en månad innan kursstart och skickas till angiven e-postadress. Ytterligare kostnader kan tillkomma vid kurstillfället för exempelvis material och dylikt.

Kallelse
Cirka 2 veckor innan kursstart får du en kallelse med information om lokal, tider och övrigt som är bra att veta.


Avanmälan och ångerrätt

Din anmälan är bindande. Du har möjlighet att ångra din anmälan inom 14 dagar från den dag vi bekräftat din anmälan. Om du ångrar dig under ångerfristen kommer återbetalning att ske av den kursavgift vi eventuellt erhållit av dig. Avanmälan sker genom att du kontaktar kursansvarig Riina Kauppi via epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi återkopplar så snart vi kan.

Om du av någon anledning väljer att inte fullfölja en pågående kurs utgår ingen återbetalning av ej genomförda kurstillfällen.

 

Inställd kurs

För att kursen ska genomföras krävs det att tillräckligt många anmält sig. Vi reserverar oss för att kursen därmed kan ställas in med kort varsel. Om kursen blir inställd blir du meddelad och inbetald kursavgift återbetalas.


Medlemsrabatt på kurser

Som medlem har du 10% rabatt på kursavgiften. För att utnyttja din medlemsrabatt behöver du vara eller registrera dig som medlem i Hemslöjden i Östergötland och ha ett giltigt medlemsnummer. Se mer information kring hur du blir medlem på vår hemsida.


Rabatt i butiken

Som deltagare på en kurs har du 10 % rabatt på kursrelaterade produkter. Detta gäller alltså även om du inte är medlem.

Anmäl och boka kurs!

För att anmäla dig till våra kurser klickar du vidare till vår anmälningssida.

Efter att du skickat anmälan kommer vi att återkomma till dig med en bekräftelse.

Notera att du är anmäld på kursen när du fått din bekräftelse av oss.

Hemslöjden i Östergötland

Hemslöjden i Östergötland

- ett regionalt centrum för slöjd och konsthantverk