20190302_115420.jpg

Bli medlem

Bli medlem i Hemslöjden Östergötland

Som medlem har du rabatt på flertalet av kurserna hos Hemslöjden i Östergötland och 10 % rabatt på hela sortimentet i vår butik på Hemslöjdsgården (gäller inte Galleri och reavaror).

Som medlem får du ett nyhetsbrev via epost varje månad, det går också att följa oss på sociala medier, Facebook: Hemslöjden i Östergötland, Instagram: @hemslojdeniostergotland

När du är medlem har du möjlighet att delta i slöjdkvällar och slöjda tillsammans med andra. Medlemsslöjd finns för närvarande  på Hemslöjdsgården i Linköping, Himmelstalunds Brunnshotell i Norrköping och Slöjdverkstan på Ringgatan i Motala, på de platserna  finns det också barn-och ungdomsverksamhet. Hemslöjden i Östergötland har också två linstationer, i Broddebo, Åtvidaberg och på Himmelstalundsområdet i Norrköping.

Du blir också medlem i Svenska Hemslöjdsföreningarnas Riksförbund, SHR. Det finns en mängd fördelar med att tillhöra en riksorganisation, du får rabatt på Tidningen Hemslöjd, böcker från Hemslöjdens förlag, Sätergläntans kurser, Skansens kurser, Temaresor med Kinaresor.

För mer information om medlemsverksamhet, maila info@hemslojdeniostergotland.se

Bilden ovan visar kurs i Indigofärgning med Mia Olsson.

Anmäl och boka kurs!

För att anmäla dig till våra kurser klickar du vidare till vår anmälningssida.

Efter att du skickat anmälan kommer vi att återkomma till dig med en bekräftelse.

Notera att du är anmäld på kursen när du fått din bekräftelse av oss.

Hemslöjden i Östergötland

Hemslöjden i Östergötland

- ett regionalt centrum för slöjd och konsthantverk