Saturday Stitching

Hemslöjden i Östergötlands broderiträffar

 

Detta är ett tillfälle för alla som är intresserade av eller nyfikna på broderi, att samlas och brodera tillsammans. Varje träff kommer ha ett tema med tips och trix, men du kan lika gärna ta med ett eget projekt att brodera på. Det kommer finnas redskap på plats att låna, om du inte har egna. Material tar du med själv eller köper i Hemslöjdsbutiken. Där finns det ylle- och linnetyger samt broderigarn. 

 

Plats: Hemslöjdsbutiken, Storgatan 41, Linköping

Datum: 24 februari, 23 mars, 27 april, 25 maj 

Tid: 11:00-15:00

Gratis. Ingen föranmälan, bara att komma förbi.

Vid frågor, kontakta textila hemslöjdskonsulenten Kristin Winander Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Image
Image

Ingen förtäring i butiken. Vi rekommenderar vår granne Simons rosteri och bageri för de som blir sugna på fika eller lunch under tiden. Goda bakverk och drycker i mysig miljö.

 

Det är Karolina Johansson som finns på plats på träffarna. Karolina har flera års erfarenhet av broderi. Hon har sedan studierna på Linköpings universitet varit i kontakt med Hemslöjden i Östergötland som kursledare, stipendiat och även startat Saturday Stitching 2016.

Hemslöjden i Östergötland

Hemslöjden i Östergötland

- ett regionalt centrum för slöjd och konsthantverk